Dolce Vita Lightfire

Letisztult formavilág egy többfunkciós eszközben

A mai trendek egyértelműen a leegyszerűsített és nem a túlcicomázott formákat, színkompozíciókat részesítik előnyben. Mert az elegancia ma már nem a bonyolult és fölöslegesen fényes, vakítóan pompázó bútorokat, fényforrásokat vagy design elemeket jelenti; a nagyközönség a harmónia, a természetesség legegyszerűbb ábrázolása és mindemellett a praktikum mellett tette le voksát. Hiszen ki szeretne egy olyan monstrum teraszfűtő berendezést, amely elmenne egy középkori tartóoszlopnak vagy ki lenne az a catering-es, rendezvényszervező vagy vendéglátást üzemeltető, aki a kívánt hatás elérése miatt órákat kíván az installációval vesződni?

A ColorCrew már évek óta merész zászlóshajónak bizonyult a rendezvényszervezés eszközeinek kínálójaként, hiszen igyekszünk diktálni a trendeket és nem loholni utánuk. Ennek a szellemnek jegyében mutatjuk be ezt az eszközt is.

Úgy éreztük, hogy a hideg közeledtével szükség van némi erősítésre az ideiglenes fűtőeszközök palettáján is, hiszen az alaptulajdonság mellett (hogy meleget ad) kell valami luxusérzés is. Tehát az eszköz belső terében található méteres gázláng nem csak a melegedést szolgálja, de egyszeriben kényelmes és romantikus érzéseket kelt bennünk. És ha ez még nem volna elég, a hőoszlop alsó része LED-el megvilágított, opálos hatást is szolgáltat.

Természetesen ez is egy teraszfűtő eszköz, tehát a leghatékonyabb hőelosztásról (már, ami a létrehozott és folyamatosan szétosztott hőmennyiséget illeti) az ún. kalap gondoskodik, mely a hagyományos hőgombák elvén működik.

Mindez egyben, egy csodálatos formavilágba öntve.

Ajánljuk olyan rendezvényekhez, ahol:

  • fontos az elegancia, de a kényelem is
  • fontos a design, de a gazdaságosság is
  • fontos a forma, de a hatékonyság is
  • fontos az újdonság, de a költség is
Érdekel