Hőgomba

A fém előkelő csillogása gazdaságos üzemeltetés mellett.

Hőgomba bérlés szolgáltatásunk révén a hideg estéken is kellemes hőérzet biztosítható a körülötte lévők számára. Teljesítménye 3,5-8 Kw-os határértékek között fokozatmentesen szabályozható. A kölcsönözhető hőkandeláber PB gázpalackkal működik, mely révén teljesítménye kb. 9 m átmérőjű kör terület befűtésére alkalmas. A hőérzet természetesen függ a külső hőmérséklettől.

Kölcsönözhető hőkandeláber műszaki paraméterei:

A bérelhető mobil fűtőtest alul kerekekkel ellátott, segítve a könnyű mozgatást, szállítást. Gazdaságos és környezetbarát 8 kW-os Enders ECO PLUS égővel szerelve: mínusz 30% CO2-kibocsátás, 30% -kal alacsonyabb gázfogyasztás ugyanakkora hősugárzási teljesítmény mellett (megegyezően egy konvencionális 12 kW-os égővel).

Nagyon gazdaságos az üzemeltetési ideje: 10 órától akár 40 óráig is képes üzemelni egy 11 kg-os gázpalackkal. A nálunk bérelhető hőkandeláber legnagyobb előnye, hogy a nyaka összecsúsztatható, és 140 cm szállítási magassággal szállítható. A hőgomba tetején lévő hőtükör körben veri vissza a meleget, így kör sugárban biztosít kellemes hőérzetet. Leginkább kültéren alkalmazható, zárt-belső helyiségekben történő használatát nem javasoljuk.

Teli gázpalackkal adjuk át a bérlés során, illetve műszaki tanácsadást adunk az üzemeltetést illetően.

Érdekel